Taksipalvelut Tampereella ja Pirkanmaalla

Ota yhteyttä ja tilaa taksi!
Taksikuvake

Taksi Jari Niemi Oy tarjoaa luotettavat taksipalvelut Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Kuljetamme asiakkaita laadukkailla Mercedeksen henkilöautoilla ja tila-autoilla. Myös erilaiset tilausajot, koulukyydit ja invakuljetukset onnistuvat!

Nopeat ja turvalliset taksikyydit

Meiltä saat aina hyvää palvelua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme saapuu nopeasti paikalle tilauksen saatuaan ja vie sinut turvallisesti perille toivomaasi paikkaan. Ajamme taksikuljetuksia Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Tarvittaessa kuljetamme kuitenkin pidemmänkin matkan – kysy lisätietoja! Palvelemme päivään ja kellonaikaan katsomatta.

 

Käytössämme on laadukkaat ja siistit henkilö- ja tila-autot, joiden kyydissä matkanteko on viihtyisää. Tarvitsetko taksia juuri tällä hetkellä? Soita ja tee tilaus!

Yhteystiedot

Tilausajot ja muut palvelut

Saat meiltä tilausajot Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Voit kysyä meiltä mahdollisuutta myös kauemmaksi suuntautuviin kuljetuksiin. Annamme mielellämme tarjouksen esimerkiksi edustuskuljetuksiin, lentokenttäkuljetuksiin, hääkuljetuksiin ja polttarikuljetuksiin.

 

Palvelumme kattaa muun muassa kelakyydit, koulukuljetukset ja asiointiajot, kun olet matkalla vaikka kauppaan tai apteekkiin. Meiltä onnistuvat tarvittaessa pelkät tavarakuljetukset. Viemme puolestasi perille esimerkiksi paketit ja asiakirjat.

 

Autoissamme on lisäksi välineet invakuljetuksiin, paarikuljetuksiin ja sairaskuljetuksiin. Ystävällinen henkilökuntamme avustaa aina tarvittaessa kyytiin ja kyydistä pois.

 

Saavumme aina paikalle sovittuna aikana, jotta pääset varmasti perille ajoissa ja turvallisesti.

Ota yhteyttä ja tilaa taksi!

Voit tilata taksin etukäteen puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä tietosi yhteydenottolomakkeella. Tilauksesi on voimassa, kun olemme vahvistaneet kyydin.

 

Jos tarvitset taksia heti, soita suoraan autoon, niin et joudu odottelemaan yhden numeron vapautumista tai jonottamaan tilauskeskukseen. Laitathan numeromme talteen myös tulevia tarpeita varten.

Yhteystiedot ja taksin tilaus