Taksipalvelut ja tilausajot Tampereella ja lähikunnissa

Tilaa taksi!

Taksi Jari Niemi Oy:ltä saat aina ajoissa paikalla olevat taksipalvelut ja tilausajot Tampereella ja lähikunnissa. Käytössämme on laadukkaat Mercedeksen henkilöautot ja tila-autot. Meiltä onnistuvat myös invakuljetukset ja koulukyydit.

Nopeaa ja ystävällistä palvelua

Meidän tehtävämme on palvella sinua hyvin. Hyvä palvelu tarkoittaa meille sitä, että saavumme nopeasti paikalle, kun olemme ottaneet vastaan ja kuitanneet tilauksesi. Saat meiltä ystävällistä palvelua, soitit sitten mihin kellonaikaan tahansa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kuljettaa sinut turvallisesti perille toivomaasi paikkaan. Käytössämme on laadukkaat ja siistit Mercedeksen henkilö- ja tila-autot, joiden kyydissä voit keskittyä nauttimaan matkanteosta. Tarvitsetko taksia juuri nyt?

Soita heti ja tilaa taksi!

Tilausajomme ovat aina sovitusti paikalla

Palveluihimme kuuluvat myös tilausajot Tampereella ja lähiseudulla. Voit lisäksi tiedustella mahdollisuutta pidemmälle suuntautuviin kuljetuksiin. Saavumme aina sovittuna kellonaikana paikalle ja teemme kaikkemme, että olet ajoissa ja turvallisesti perillä. Meiltä onnistuvat kuljetukset niin tavallisella henkilöautolla kuin tila-autollakin. Palvelemme myös invakyydeissä ja koulukuljetuksissa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme avustaa sinut tarvittaessa kyytiin ja kyydistä pois.

Tilaa kyyti jo ennakkoon!